Services

Als professionals houden wij de ontwikkelingen op de ICT-markt nauwlettend in de gaten. Op basis van de trends stellen we een pallet aan actuele ICT services samen. We leveren onze diensten op maat met behoud van generieke voordelen zoals gangbare technische standaarden en protocollen met nationaal en internationaal draagvlak. Laat je bedrijfsvisie niet beïnvloeden door complexe techniek. Wij leveren een complete ICT-architectuur via een mix van services voor zowel groeiende als krimpende organisaties.

icons 01

Beheer

Beheer is voor ons een kerntaak, zowel in managed als hosting services. De strenge eisen die de zorgsector stelt aan een Elektronisch Patiëntendossier (EPD), zijn de kwaliteitsnorm van onze dienstverlening. Denkt uw organisatie kosteneffectieve voordelen te halen met het uitbesteden van ICT-processen? Wij staan paraat. Met onze eigen meldkamers, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer beheer

icons 03

Integratie

Snelheid, schaalbaarheid en bedrijfszekerheid vormen de grondslag van levensbelangrijke automatiseringstoepassingen. InterSystems, leverancier van het marktleidende platform Ensemble voor geïntegreerde gezondheidszorg, heeft PK als partner om moderne ICT-technologie aan kritische zorgapplicaties te koppelen. 

Meer integratie

icons 02

Private cloud

Via het web leveren wij informatiesystemen waarmee bedrijfsprocessen zich compleet of deels laten automatiseren. PK neemt de verantwoordelijkheid voor complexe, operationele ICT-vraagstukken. Onze standaard Hosting Services is laagdrempelig. Via een helder abonnement kunt u onze ICT-oplossingen en expertise afnemen.

Meer private cloud

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.