Een aantal medewerkers van PK stapt op 5 juli 2018 samen met een groep van zo'n 25 renners in Vlissingen op de fiets richting Parijs. Net zoals Jack dat in 2015 zo gedreven deed, voordat hij getroffen werd door een zware depressie. De afstand Vlissingen-Parijs is een deel van de tocht die Jack dat jaar gemaakt heeft: Route Jack. De tocht start op donderdagochtend 5 juli 2018 in Vlissingen en de renners finishen op zaterdag 7 juli in Parijs. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op routejack.nl

3 Etappes

Vanuit het Zeeuwse Vlissingen nemen de fietsers op de eerste dag de veerpont naar Breskens om op weg te gaan naar Tournai in Zuid-België, een afstand van 115 km. De tweede etappe bedraagt 135 kilometer en brengt de renners en begeleiders in Quesmy, ten Noorden van Parijs. Aan het eind van de laatste etappe op zaterdag 7 juli zullen de renners finishen op een camping aan de Seine, vlakbij de Arc de Triomphe. We hopen als Team Route Jack uiteindelijk bijna 400 kilometer af te leggen.

Meer informatie: routejack.nl

U kunt ons volgen via Facebook

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.