Heeft uw organisatie behoefte aan meer flexibiliteit, maar ook aan een hogere efficiency? Dan is Office365 een uitstekende oplossing. Met Office365 krijgen uw medewerkers vanaf iedere plek de beschikking over uw bestanden en programma’s. Zo heeft u de beschikking over de gehele Office-familie waarmee u direct en volledig samen kunt werken met uw collega’s. Altijd en op ieder apparaat.

Online communicatieplatform
Naast de vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, biedt Office365 ook de mogelijkheid om online te vergaderen. Met Skype for Business kunt u samenwerken met wie dan ook, waar dan ook en op elk apparaat, met de beveiliging en functionaliteit van Microsoft.

Eenvoudiger samenwerken
Omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u ze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Waar u ook bent.

Uw hulpprogramma’s zijn altijd up-to-date
Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen. Zo zijn ze altijd gesynchroniseerd en up-to-date. Bovendien beschikt u altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen.

✓ Overal toegang tot uw bestanden, werken op elk apparaat
✓ Altijd bij uw e-mail en contacten
✓ Veilig e-mailen middels versleutelde berichten
✓ Onbeperkte back-up mogelijkheden

PK biedt Office365 aan met advies en technische ondersteuning op afstand. Wanneer u ondersteuning nodig heeft, krijgt u snel iemand aan de lijn met kennis van uw specifieke werkomgeving en werkwijze. Daarom garandeert PK hulp binnen 24 uur. Zo ervaart u het voordeel van de cloud-diensten van Office365 én de service van PK.

Bel Peter Dekker voor meer informatie: 088 015 15 15.

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.