Bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) is de enterprise service bus (ESB) Ensemble van InterSystems operationeel. Hiermee realiseerden wij een eerste koppeling tussen het CuraZorg-cliëntendossier en het YSIS-medische dossier van ZNWV, waarin de behandelaars van de instelling hun bevindingen registreren.

Inmiddels werken wij aan een tweede koppeling naar de specifieke, voor de zorgsector ontwikkelde BI (business intelligence)-omgeving. Hierin worden de prestaties van de diverse afdelingen van de instelling en de tevredenheid van de cliënten gemeten en via een dashboardpresentatie weergegeven.

Deze structuur sluit aan op de transparantie die de Veluwse zorginstelling nastreeft bij het nemen van maatregelen rond de uitbraak van de MRSA-bacterie. Een eerste tijdelijke oplossing van de GGD met een Excel-applicatie wordt door PK omgezet naar een veilige Ensemble-toepassing , zodat de service bus alle informatie in samenhang vergaart en ook weer via het Sharepoint-venster op dashboards presenteert.

Lees het hele artikel op Computable.nl

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.