PK Automatisering heeft het CU-BOX® mobiel informatieplatform voor spoedhulpverleners uitgebreid met een variant die zich zonder speciale inbouwwerkzaamheden in het voertuig gemakkelijk laat gebruiken door spoedartsen, spoedautochauffeurs en andere voor spoedhulpverlening gecertificeerde medewerkers. De kosten vormen niet langer een belemmering voor spoeddiensten die doorgaans voor hun operationele uitgaven met krappe budgetten moeten werken. PK zal het systeem demonstreren tijdens ExpoRIC 2016, het vak evenement voor veiligheidsprofessionals, dat van 2 tot en met 4 juni wordt gehouden op vliegveld Twenthe, de voormalige vliegbasis bij Enschede.

Voor de spoedeisende zorg, verleend vanuit de regionaal georganiseerde huisartsenposten, omvat het mobiele informatieplatform 4 hoofdfuncties: ritregistratie; patiëntinformatie; dashboard en digitaal ritformulier.

De module ritregistratie bundelt alle operationele data voor de optimale inzet van het spoedvoertuig, waaronder de ritgegevens, oproepinformatie en aanrijdtijden. De log gegevens van diverse systemen worden gecombineerd met de geografisch data van het in het voertuig aanwezige navigatiesysteem.

Lees verder op Medicalfacts

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.