PK gaat een PaaS dienst ontwikkelen voor systeemintegratie vanuit het Tier 4 datacenter van KPN op het terrein van de High Tech campus in Eindhoven. PK gaat met zijn systemen die zijn ondergebracht in dit datacenter het Ensemble platform van InterSystems aanbieden.

In het nieuwe KPN datacenter op de High Tech campus staan naast de IT-voorzieningen van de Gemeente Eindhoven, de Technische Universiteit Eindhoven en het Summa College, ook systemen opgesteld van het in Veldhoven gevestigde ASML. Door Ensemble als PaaS wil PK aan te bieden klanten ontzorgen tijdens de ontwikkelfase van complexe integratievoorziening met het tijdelijk gebruik van de functioneel rijke enterprise service bus annex transactie georiënteerde database. Het ESB-platform gedraagt zich persistent: alles wordt opgeslagen in de database. Logboeken en processtappen kunnen hierdoor eenvoudig worden doorzocht.

Lees verder op CloudWorks

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.