De Centrale Huisartsendienst Drenthe verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekend uren en tijdens de feestdagen, in een groot deel van Drenthe, in de regio Appelscha en een groot deel van de kop van Overijssel (regio Staphorst en Steenwijk). De Centrale Huisartsendienst Drenthe en de huisartsenposten werken uitsluitend op telefonische afspraak en om deze reden is de telefonische bereikbaarheid van cruciaal belang.

Op basis van de kwaliteitseisen die onder andere opgesteld zijn door toezichthoudende instanties, is de telefonische bereikbaarheid vertaald naar een technisch werkbaar concept. Door de aard van de dienstverlening en het maatschappelijke karakter van deze hulpverlenende organisatie, worden er zeer hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de ICT voorzieningen. PK heeft de infrastructuur, telefoonsystemen en inrichting mogen verzorgen.

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.