Beheer is voor ons een kerntaak, zowel in managed als hosting services. De strenge eisen die de zorgsector stelt aan een Elektronisch Patiëntendossier (EPD), zijn de kwaliteitsnorm van onze dienstverlening. Denkt jouw organisatie kosteneffectieve voordelen te halen met het uitbesteden van ICT-processen? PK staat paraat met eigen meldkamers, 24 uur per dag 7 dagen per week.

19 september 2016

Webhosting

Webhosting is een dienst voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Programmeer-/scripttalen HTML(5), .NET Framework, Javascript en PHP en databaseprogrammatuur als MySQL en Microsoft SQL zijn standaard beschikbaar. Het gebruik een CMS zoals Joomla en Wordpress behoren desgewenst tot de mogelijkheden. In overleg is eigen beheer van de website en componenten via een beheerportaal mogelijk. Domeinnaamhosting met beheer van DNS kan optioneel worden afgenomen als aanvullende dienst.

19 september 2016

Domeinhosting en DNS-beheer

Een domein is een technische verwijzing op internet naar een website, e-mailserver of andere systemen van de afnemer. Domeinhosting is het op internet registreren en publiceren van een domeinnaam. Dit is mogelijk domeinen met alle gangbare extensies (.nl, .com, .info etc.) bij PK te registreren. Het beheer van de technische verwijzingen (DNS-beheer) van het domein van de afnemer is standaard onderdeel van deze dienst. PK zal in dit beheer adviseren en uitvoeren.

19 september 2016

E-mail hosting

E-mail hosting is een internetdienst waarmee de afnemer een e-mailaccount tot zijn/haar beschikking krijgt op een gewenst e-mailadres met een eigen domeinnaam (indien in bezit van de afnemer of als additionele dienst af te nemen bij PK). Het gebruik van dit e-mailaccount verloopt standaard via webmail, dit is het gebruik van een e-mailaccount middels een internet browser. Naast e-mail biedt het account een agenda, contactpersonenlijst, takenlijst, notitielijst en de mogelijkheid documenten op te slaan. Optioneel kan een aanvullende dienst afgenomen worden die het mogelijk maakt voor de afnemer het e-mailaccount te gebruiken via een e-mailprogramma op een computer, tablet of smartphone. Standaard in deze dienst worden binnenkomende e-mails gescand/gefilterd op spam en virussen.

05 september 2016

PK biedt zorgsector cloudomgeving KA

PK Automatisering biedt zorginstellingen een veilige en functioneel schaalbare omgeving voor hun kantoorautomatisering (ka) onder de naam Private Cloud. Deze clouddienst voldoet volgens aan de hoogste eisen op het gebied van beschikbaarheid. Chronos Zorggroep is de eerste organisatie die Private Cloud van PK afneemt.

20 juli 2016

Chronos naar Private Cloud

Zorgroep Chronos heeft voor haar kantoorautomatisering een succesvolle overgang gemaakt naar de Private Cloud van PK. De Private Cloud is speciaal gebouwd voor de kantoorautomatisering van zorginstellingen. De Private Cloud omgeving voldoet aan de hoogste mate van beschikbaarheid (TIER4) als het gaat om het datacenter. Met de aankomende ISO27001 & NEN7510 certificeringen heeft Zorggroep Chronos gekozen voor een strategische IT partner in de zorg.

29 juni 2016

Team PK fietst voor een gezonde toekomst

Een rondje Nederland heeft € 322.348 opgebracht voor Cycle for Hope, een sponsortocht om Stichting de Hoop in Dordrecht te steunen. Met een team van 11 renners en begeleiders werd op 23 t/m 25 juni 1.200 kilometer afgelegd binnen 48 uur. Wij bedanken alle sponsoren en deelnemers voor deze knappe prestatie.

28 januari 2016

Cycle for Hope 2016

PK doet mee met Cycle for Hope 2016. Wij willen als team een krachtige prestatie neerzetten en andere mensen aanmoedigen met een zetje in de rug, door 1.200 kilometer door Nederland te fietsen (400 km per renner). Onze inspanning duurt 48 uur, terwijl we beseffen dat anderen vaak een zwaarder gevecht moeten voeren.

Steun ons!

02 maart 2015

Audit VZVZ

PK is gecertificeerd om beveiligde verbindingen tot stand te blijven brengen tussen goed beheerde zorgsystemen van zorgaanbieders en het LSP.

18 oktober 2014

20 jaar zorg voor ict!

Hoera! We zijn jarig! 18 oktober 2014 is het exact 20 jaar geleden dat zorg voor ICT een feit is geworden. 

16 september 2014

Cloudtransitie voor medewerkers LTO Noord

Organisaties met weinig tot geen groeivooruitzichten ervaren jaarlijks de druk van meer moeten presteren met minder medewerkers. Door mensen zo goed mogelijk met ICT-hulpmiddelen te ondersteunen, behoeft de motivatie niet onder de krimp te lijden. LTO Noord bouwde een private cloud, waardoor alle medewerkers veilig en overal , op elk moment via moderne communicatie instrumenten de belangen van agrarische ondernemers in negen provincies van Nederland kunnen behartigen.

08 april 2014

CHP HOV volledig op glas

Aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar is het glasvezelnetwerk voor de spoedzorg in Brabant voor de huisartsenposten CHP HOV door PK opgeleverd en is nu volledig operationeel. Het kopernetwerk was niet meer toekomstbestendig voor de hoge eisen die tegenwoordig aan betrouwbare informatie-uitwisseling in de keten van spoedzorg wordt gesteld. Het glasvezelnetwerk dient als fundament voor nu en in de toekomst voor hoogwaardige huisartsenspoedzorg.

07 juli 2013

Van fax naar iPad

Faxgegevens overtypen? Zonde van de tijd en lang niet altijd foutloos. De CU-BOX® vergaart en rangschikt data op een correcte wijze. En..., ze komen daar terecht waar u ze wil hebben. Dat kunnen mobiele apparaten zijn, maar ook PC's of een server.

24 september 2012

Telefonische bereikbaarheid centrale huisartsendienst Drenthe

De Centrale Huisartsendienst Drenthe verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekend uren en tijdens de feestdagen, in een groot deel van Drenthe, in de regio Appelscha en een groot deel van de kop van Overijssel (regio Staphorst en Steenwijk). De Centrale Huisartsendienst Drenthe en de huisartsenposten werken uitsluitend op telefonische afspraak en om deze reden is de telefonische bereikbaarheid van cruciaal belang.

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.